Wednesday 21 October 2009

...από 'κει που δεν το περιμένεις...

...έρχεται μια γαλλο-καναδέζα ονόματι Béatrice Bonifassi, τραγουδώντας "Oh Lord, there ain't no Heaven" σε άψογα blues φωνητικά, ενώ απλά μα τρομακτικά πιασάρικα riffs και ένας funk ρυθμός τα πλαισιώνουν στο υπέροχο "No Heaven", αποδεικνύοντας οτι blues, funk ευαισθησίες μπορεί να έρχονται και από το άκρως αντίθετο των μαύρων του αμερικάνικου νότου.



DJ Champion (με προφορά γαλλική παρακαλώ) and his G-Strings, από το εξαιρετικό και εξαιρετικά ονομασμένο "Chill 'em all" του 2004.

...και πριν οι κακές γλώσσες που δεν πολυπάνε οτιδήποτε έχει DJ στον τίτλο του αρχίσουν, όχι, δεν μιλάμε για one hit wonders, μια και η υπέροχη μίξη ρυθμών και ροκ του φετινού "Resistance" (όχι των Muse, εκείνο σας το φυλάμε για review ακόμα) θυμίζει ακόμα και στους κακιασμένους που ακόμα γελάνε απο το "Καναδά" της πρώτης παραγράφου, πως εκπλήξεις, μουσικές και μη, μπορεί να προέρθουν απο οπουδήποτε.. (...και όχι μόνο την Ελβετία του Μήτσου. -fixed, όχι Σουηδία, μπέρδεψα τους παραγωγούς air riffs με τους παραγωγους σοκολάτας, ένα καθαρά συνειρμικό λάθος.)

Και για του λόγου το αληθές, "Alive Again", το πρώτο video απο το "Resistance".

No comments:

Post a Comment