Wednesday 2 December 2009

Basstards on medication

Ως ανάπηρος πολέμου (της αιώνιας μάχης μεταξύ λογικής και του υποκατάστατου της που διέπει τον ελληνικό στρατό), έχω πλέον ένα πλεόνασμα χρόνου και ενέργειας που κάπου έπρεπε να εκτονωθεί, πέρα από επιθέσεις με πατερίτσες στον αδερφό μου.

Photobucket

Έτσι, πέρα από τα φάρμακα μου, πήρα και ένα μπάσο. Και ως κάθε νέος και άπειρος οργανοπαίχτης, ήδη έχει ξεκινήσει η απαραίτητη αναδρομή σε αγαπημένες μουσικές με έμφαση στο εν λόγω όργανο.

Κάνοντας την υπέρβαση εδώ, θα περιοριστώ σε μια μόνο αγαπημένη μπάντα, η οποία τόσο από άποψη φαρμάκων όσο και μπάσου, έχει πλεόνασμα..

Queens of the Stone Age στο παλιό και αγαπημένο "Feel Good Hit of the Summer", live, για να χαζεύουμε τον overdressed για την περίσταση Nick Oliveri να τα σπάει...




Και για να προλάβουμε τις κακές γλώσσες σχετικά με το κοινωνικό μήνυμα του παραπάνω κομματιού, "Better Living Through Chemistry", οπού γίνεται ξεκάθαρο (?) πως τα παιδιά αναφέρονται σε θεραπευτική χρήση φαρμακευτικών. Ε?

Καλά. Winners don't do drugs. Αλήθεια. Τέλος πάντων, απολαύστε το βίντεο.









Το κοινωνικό μήνυμα ήταν μια προσφορά του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.  

4 comments:

  1. Δάκο παίξε μπάσσο σαν να μην υπάρχει αύριο...να κάνουμε την ρημάδα την μπάντα :P
    Μεγείες...

    ReplyDelete
  2. OOOOhhh yeah!! Σαν άλλος Glover, John Paul Jones, Butler, Harris, Ellefson, Burton, Lemmy, Duff McKagan μέχρι και Waters, σε λέω - ΣΠΑΣΤΆ!
    Καλοφόρετο..και μην σταματάς!!

    ReplyDelete
  3. (Δεν ήταν σπαστά, σπάσε τα εννοούσα πριν :P)

    ReplyDelete
  4. me geia k apo salonica to bass! wraia tragoudia tws queen... an k apo stixo anyparkta, still... nicotine, vallium, vicodine, marijuana, ecstasy, alcohol.....ccc..c..c..c..coccain! :P

    ReplyDelete